Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα: «Ημουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα»

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα: «Ημουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή και παραδόθηκε στις αρχές αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη Corvette τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο ίδιος συνέχιζε να καταθέτει έως και τα μεσάνυχτα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή