ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κινηματογραφικές» εικόνες από απολύμανση σε σχολεία

neapolh5

Την Καθαά Δευτερά, η  Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναιού COVID-19 εισηγήθηκε την αναστολή της λειτουργίας 28 σχολείων που έχουν ομάδες μαθητών που επέστρεψαν από οργανωμένες σχολικές εκδρομές σε περιοχές με τοπική μετάδοση της νόσου στην Ιταλία ή που ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, προκειμένου οι μονάδες να απολυμανθούν προληπτικά. 

Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η γενική απολύμανση κατά του κορωνοϊού σε όλα τα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια, τις Υπηρεσίες και τις δομές του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που έγινε κατά το τριήμερο της αργίας της Καθαράς Δευτέρας για προληπτικούς λόγους. 

Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την επχείρηση που μοιάζουν με κινηματγραφικές εικόνες καθώς είναι ασυνήθιστες για την Ελλάφα – τουλάχιστον μέχρ σήμερα. 

Ανδρες των υγειονομικών υπηρεσιών, με ολόσωμες φόρμες προστασίες και μάσκες που θυμίζουν… Ghostbusters, απολύμαναν με εισικά σκευάσματα όλους τους χώρους των σχολείων – εσωτερικούς και εξωτερικούς. 

Δείτε τις φωτογραφίες

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia0

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia1

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia2

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia3

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia4

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia5

kinimatografikes-eikones-apo-apolymansi-se-scholeia6