Το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη λειτουργία δικαστηρίων λόγω κορωνοϊού

Το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη λειτουργία δικαστηρίων λόγω κορωνοϊού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με τη λειτουργία των δικαστηρίων ενόψει της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία προκειμένου να προχωρήσει στη λήψη μέτρων αν παραστεί ανάγκη και πάντως σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Σχετικά με τους κινδύνους από την εξάπλωση του κορωνοϊού, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ενώ ο ίδιος ο Υπουργός έχει ενημερωθεί διεξοδικά για τις εξελίξεις από τον εκπρόσωπο του Υπουργείο Υγείας για το νέο κορωνοϊό καθηγητή Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία των δικαστηρίων, το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, εφόσον παραστεί σχετική ανάγκη, θα ενεργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή