Δήμος Αθηναίων: Προληπτικά μέτρα για αθλητικούς χώρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Δήμος Αθηναίων: Προληπτικά μέτρα για αθλητικούς χώρους και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο των αποφάσεων και των κατευθύνσεων του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Πολιτισμού –Αθλητισμού, αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων. Συγκεκριμένα, ανέστειλε τη λειτουργία των Δημοτικών Γυμναστηρίων για όλους καθώς για 14 ημέρες τη λειτουργία των δημοτικών κολυμβητηρίων.

Από την απόφαση για τα κολυμβητήρια, εξαιρούνται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου οι προγραμματισμένες προπονήσεις (σε Γουδή & Σεράφειο) καθώς και οι αγώνες υδατοσφαίρισης (Γουδή), εφόσον στον αγωνιστικό χώρο δεν βρίσκονται περισσότερα από εξήντα άτομα. Επίσης ο Δήμος Αθηναίων ανέστειλε τη λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου Στίβου Γκράβας, καθώς επίσης τις Ακαδημίες του ΟΠΑΝΔΑ και του προγράμματος Αθλοπαιδιές.

Για τους υπόλοιπους ανοικτούς και κλειστούς δημοτικούς χώρους άθλησης ισχύει ότι αναφέρει για όλη τη χώρα η σχετική απόφαση του αρμόδιου υπουργείου.

Πέραν όλων αυτών, ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, θα πραγματοποιεί καθημερινή απολύμανση στους κλειστούς αθλητικούς χώρους και στα αποδυτήρια των κολυμβητηρίων και των ανοιχτών κέντρων.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων ανέστειλε για τις επόμενες 14 ημέρες τη λειτουργία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, όλες τις μετασχολικές δραστηριότητες που υλοποιούνται στα σχολεία του Δήμου τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα καθώς και τα προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για παιδιά 6-12 ετών και των ευπαθών ομάδων (ΑMEA) που διεξάγονται στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή