Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Ορμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Ορμο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταματά από τη Δευτέρα και για δύο μήνες η διέλευση του τραμ από τον Φαληρικό Ορμο, εξαιτίας των έργων ανάπλασης (από το ΣΕΦ έως την Αγία Σκέπη). Θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος (Εθνάρχου Μακαρίου) από την Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα έως την Μωραϊτίνη στο Παλαιό Φάληρο. Η κυκλοφορία διαμορφώνεται ως εξής:

• Στο ρεύμα από Μοσχάτο προς Παλαιό Φάληρο τα οχήματα θα εκτρέπονται αριστερά στην Επαμεινώνδα, συνέχεια στη Λάμπρου Κατσώνη και διερχόμενα κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού θα συνεχίζουν επί της Λεωφ. Αμφιθέας, συνέχεια προς Παλαιό Φάληρο.

• Στο ρεύμα προς Μοσχάτο, η κυκλοφορία των οχημάτων που εισέρχονται στην Πλειάδων, στον κόμβο Παλαιού Φαλήρου, θα εκτρέπονται αριστερά στην Αιόλου, θα στρίβουν δεξιά στη Ζησιμοπούλου, θα εκτρέπονται ελαφρώς δεξιά στην Καλυψούς. Στον ισόπεδο σηματοδοτούμενο κόμβο Καλυψούς και Λ. Αμφιθέας θα εκτρέπονται αριστερά, θα συνεχίζουν επί της Λ. Αμφιθέας, θα διέρχονται κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού, θα συνεχίζουν επί της Λάμπρου Κατσώνη, συνέχεια στην Επαμεινώνδα και στη συμβολή με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα στρίβουν δεξιά προς Μοσχάτο.

• Στο ρεύμα από Μοσχάτο προς Αθήνα, τα οχήματα θα εκτρέπονται αριστερά στην Επαμεινώνδα, συνέχεια Λάμπρου Κατσώνη, δεξιά Ταγ/ρχου Πλέσσα, αριστερά στη Δοϊράνης, δεξιά Σπάρτης, κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού θα συνεχίζουν επί της Λαμψάκου, δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Λεωφ. Συγγρού, συνέχεια προς Αθήνα – Νέα Σμύρνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή