ΥΠΕΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με καύσιμα

ΥΠΕΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με καύσιμα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με καύσιμα, επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μα αφορμή την αυξημένη προσέλευση σε πρατήρια καυσίμων το τελευταίο διάστημα.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ βρίσκονται σε επικοινωνία με όλους τους φορείς της αγοράς καυσίμων. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα», τονίζει το ΥΠΕΝ.

Για το ίδιο θέμα η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος επισημαίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, διότι τα πρατήρια υγρών καυσίμων πανελλαδικά δεν πρόκειται να κλείσουν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επάρκειας καυσίμων στην Ελληνική Επικράτεια.

«Τα πρατήρια θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μέσα στο ωράριο που έχει καθορίσει η κάθε επιχείρηση για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε αυτές τις δύσκολες ώρες», σημειώνει η ΟΒΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή