Επιστρέφει η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα την Τρίτη

Επιστρέφει η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα την Τρίτη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλοκαιρία αναμένεται την Τρίτη, σύμφωνα με το meteo.gr. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά: 

Ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη χώρα με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 13, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα από 2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 11, στην Κρήτη από 8 έως 15 και στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 (στη Ρόδο τοπικά έως 14).

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως δυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή