Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Κηφισιά

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Κηφισιά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 35χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και την φίλη και συνάδελφο της, έξω από το σούπερ μάρκετ που δούλευαν τα δύο θύματα στην Κηφισιά, την περασμένη Τετάρτη.

Ο αστυνομικός, που βαρύνεται με ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοχρησία, ζήτησε σύμφωνα τους συνηγόρους του τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Δήλωσε επίσης στον ανακριτή μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη.

Τι είπε στην απολογία του

Απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός επανέλαβε όσα είχε πει και στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, περί έντονης φόρτισης που του είχε δημιουργήσει η στάση τής εν διαστάσει συζύγου του που εμπόδιζε την επικοινωνία του με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών.

Iσχυριζόμενος αρχικά πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε το επίμαχο βράδυ, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι πήγε στο σούπερ μάρκετ με σκοπό να συζητήσει με το θύμα για τα παιδιά τους τα οποία έμαθε πως βρισκόταν στη Θήβα και επομένως δεν θα τα έβλεπε την επόμενη ημέρα που ήταν προγραμματισμένο. Έτσι «θόλωσε» , όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, καθώς ανέβηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα να πυροβολήσει.

Για τη δολοφονία της φίλης τής εν διαστάσει συζύγου του, ο κατηγορούμενος φέρεται να μην είχε συγκεκριμένη εξήγηση ενώπιον του ανακριτή, λέγοντας ότι δεν την ήξερε αν και προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε παρακολουθήσει την εν διαστάσει σύζυγο του καθώς «την αγαπούσε ακόμη» και την είχε δει να βγαίνει με την συνάδελφο της και να ξεσαλώνουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή