Αφιερώσεις αγάπης σε παππούδες και γιαγιάδες από την Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

Αφιερώσεις αγάπης σε παππούδες και γιαγιάδες από την Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού έχουν «χωρίσει» αυτό το διάστημα αναγκαστικά αρκετές οικογένειες. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ο αποχωρισμός – εξαιτίας της πανδημίας- των γιαγιάδων και των παππούδων από τα εγγόνια τους.

Σε μια προσπάθεια να έρθουν και πάλι πιο κοντά, έστω και τηλεοπτικά, η Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 θα προβάλλει από την Δευτέρα, 6 Απριλίου, κάθε μέρα «βιντεάκια αγάπης». Σύντομα τηλεοπτικά μηνύματα απ τα …μέτρα που μπορεί να θέσει σε άμεση εφαρμογή κάθε οικογένεια με "συστατικό" την τρυφερότητα.

Βιντεάκια που μπορούν να ετοιμαστούν πρόχειρα μέσω κινητού ή κάμερας στο σπίτι από τους γονείς παρέα με τα παιδιά και τα οποία στη συνέχεια θα αποστέλλονται στο TV100 προκειμένου να τα παρακολουθούν τηλεοπτικά οι γιαγιάδες και οι παππούδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής τηλεόρασης, τα βιντεάκια θα προβάλλονται κάθε μέρα στις 10:30 το πρωί, στις 4 το απόγευμα και στις 7:30 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή