Θέμα χρόνου ο περιορισμός στον αριθμό και τη διάρκεια των μετακινήσεων

Θέμα χρόνου ο περιορισμός στον αριθμό και τη διάρκεια των μετακινήσεων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα χρόνου είναι η αυστηροποίηση του πλαισίου ελεχόμενης μετακίνησης, το οποίο θα περιλαμβάνει περιορισμό τόσο στον αριθμό όσο και στον χρόνο κάθε εξόδου και πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε ότι η αυστηροποίηση των μέτρων δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα αλλά σκοπεύει στους ασυνεπείς.

Ερωτηθείς για το αν εξετάζεται το κλείσιμο των διοδίων ενόψει Πάσχα επανέλαβε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των περιορισμών των μετακινήσεων.

Ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε επίσης ότι εξετάζεται 8μηνη παράταση της προστασίας πρώτης κατοικίας πάντα σε συνεννόηση με τους εταίρους. 

Μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει στην Τετάρτη στους θεσμούς και αίτημα για παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

 «Είναι παράλογο, μέσα σ' αυτήν την κρίση να προχωρήσουμε σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Δεν πιστεύω να υπάρξει αντίρρηση από πλευράς θεσμών. Αρα, θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο, όσο περισσότερο γίνεται και όσο πρέπει, για να προλάβει η οικονομία μας να συνέλθει από την καραντίνα» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή