Στους 67 οι νεκροί από τον κορωνοϊό: Τέσσερις ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες ώρες

Στους 67 οι νεκροί από τον κορωνοϊό: Τέσσερις ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες ώρες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 67 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον νέο κορωνοϊό, καθώς τις τελευταίες ώρες έχασαν τη ζωή τους ακόμη τέσσερις συμπολίτες μας. Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα, που κατέληξαν στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Σωτηρία, ΑΧΕΠΑ και Αττικόν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Xθες είχαν ανακοινωθεί έξι θάνατοι και 69 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, τα οποία ανέβαζαν τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων εργαστηριακά περιστατικών που έχουν καταγραφεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε 1.613. (εξ αυτών 119 αφορούν επιβάτες του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος), σε σύνολο 22.437 εργαστηριακών εξετάσεων για την ανίχνευση του ιού

Από το σύνολο των περιστατικών που έχουν καταγραφεί, τα 335 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και 563 είναι επαφές ασθενών.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι νοσηλεύονταν 92 ασθενείς με μέση ηλικία τα 66 έτη και στην πλειονότητά τους με υποκείμενα νοσήματα.

Εντεκα ασθενείς είχαν έως χθες εξέλθει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή