Ερευνα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το περιστατικό σε ναό στο Κουκάκι

Ερευνα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το περιστατικό σε ναό στο Κουκάκι

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έρευνα για παράνομη μετάληψη σε πιστούς στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, προχωρά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά τις σχετικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτές φαίνεται ιερέας της εκκλησίας να προσφέρει τη θεία μετάληψη σε πιστούς από την πίσω πόρτα. Με ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι οι υποδείξεις των αρμόδιων αρχών της Πολιτείας λόγω κορωνοϊού, πρέπει να τηρούνται πιστά.

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή