Προσαγωγές και τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χίο

Προσαγωγές και τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χίο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτεταμένα επεισόδια εκτυλίχθηκαν τη νύχτα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Σημειώθηκαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αστυνομικών και φωτιές με πρώτο απολογισμό κατεστραμμένα αυτοκίνητα, καμένες σκηνές και οικίσκους.Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις αιτούντων άσυλο και σε πολλές προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξέσπασαν νωρίς χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου 47χρονης Ιρακινής από εμπύρετο νόσημα.

Τα επεισόδια αυτά γρήγορα πήραν τέλος.

Προσαγωγές και τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χίο-1

Το βράδυ όμως φήμες ότι η αιτία θανάτου της 47χρονης υπέκυψε ήταν ο κορωνοϊός, προκάλεσαν ανησυχία και φόβο και αποτέλεσαν την αφορμή για νέα επεισόδια, που μετά τα μεσάνυχτα κλιμακώθηκαν. Η τάξη στον καταυλισμό επιβλήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή του Πάσχα.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο νοσοκομείο με εμπύρετο νόσημα. Της δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες αντιμετώπισης του προβλήματος. Της έγινε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού καθώς θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, το αποτέλεσμα της εξέτασης αυτής πάντως ήταν αρνητικό.

Προσαγωγές και τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Χίο-2

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή