Δεν σχετίζεται με κορωνοϊό ο θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Μαλανδρίνου

Δεν σχετίζεται με κορωνοϊό ο θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Μαλανδρίνου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος 36χρονου αλλοδαπού κρατούμενου στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, και δεν σχετίζεται με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός κρατούμενος απεβίωσε τη Δευτέρα (20-04-2020) στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, μετά τη χθεσινή (22-04-2020) νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου.

Επιπλέον, σύμφωνα με ενημέρωση της ως άνω Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, η εξέταση δείγματος για τον κορωνοϊό Covid-19 είναι αρνητική.

Σημειώνεται ότι ο θανών, από τη Μεγάλη Παρασκευή, είχε αναφέρει ενοχλήσεις σε δόντι του, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή (αντιβίωση) και είχε προγραμματιστεί εξέτασή του από οδοντίατρο σε τοπική δημόσια δομή υγείας την προηγούμενη Τρίτη (21-04-2020).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή