Οι ξένοι πρέσβεις διαβάζουν ελληνική λογοτεχνία – Μέρος Β΄(βίντεο)

Οι ξένοι πρέσβεις διαβάζουν ελληνική λογοτεχνία – Μέρος Β΄(βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο μέρος του βίντεο για την υποστήριξη της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι» ανήρτησε σήμερα η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας, με ξένους πρέσβεις που βρίσκονται στην Ελλάδα να διαβάζουν ελληνική λογοτεχνία.

Στο δεύτερο μέρος της πρωτοβουλίας «Μένουμε Σπίτι – Ταξιδεύουμε με τη Λογοτεχνία» συμμετέχουν οι πρέσβεις της Αυστραλίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Φινλανδίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Πορτογαλίας και Σλοβακίας.

Μέσα από την προβολή της οικουμενικότητας και της διαχρονικότητας της ελληνικής λογοτεχνίας, η γενική γραμματεία δημόσιας διπλωματίας συμμετέχει στον κοινό αγώνα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αποστείλει ένα μήνυμα διεθνούς αλληλεγγύης απέναντι σε αυτή την κοινή απειλή, αλλά και να καταδείξει ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Δείτε, το πρώτο μέρος της πρωτοβουλίας που δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή