Ακυρώνεται ο Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2020»

Ακυρώνεται ο Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2020»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που διαμορφώθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού και του ζητήματος ασφάλειας και υγείας των μαθητών/τριών, αποφασίστηκε η ακύρωση του Πανελλήνιου και Παγκύπριου Διαγωνισμού Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου «Βιβλιοδρομίες 2020».

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού είχε προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου 2020 με την υπ Αριθ. Πρωτ. : Φ.14Α/121806/ΦΔ/125416/Δ1 έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της  06-8-2019.

Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα παρά την ακύρωση του φετινού Διαγωνισμού, εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή τους για τη μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από όλη Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, που εφέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Για τις ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2020 είχε επιλεχθεί η θεματική ενότητα «Εμείς…οι Άλλοι».

Με ανακοίνωση τους, τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, τους γονείς και όσους στάθηκαν αρωγοί για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, και ανανεώνουν το φιλαναγνωστικό ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, όπου θα ανακοινωθεί η νέα θεματική ενότητα για τις «Βιβλιοδρομίες 2021».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή