Αύριο η απόφαση για Τοπαλούδη

Αύριο η απόφαση για Τοπαλούδη

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την ένταση που επικράτησε σήμερα στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η διαδικασία ολοκληρώθηκε και αύριο θα εκδοθεί η απόφαση.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει απόφαση για τον βιασμό, τη στυγερή δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

Οι αγορεύσεις των δικηγόρων ολοκληρώθηκαν και η εισαγγελέας της δίκης Αριστοτελία Δόγκα, η αγόρευση της οποίας έχει προκαλέσει αίσθηση, δευτερολόγησε στη δίκη, δηλώνοντας ότι τιμά το δικηγορικό σώμα και απαντώντας στις ενστάσεις που προβλήθηκαν από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημ. Βερβεσού για όσα είπε στην αγόρευση της όταν ανέφερε πως «όταν μπήκαν στην υπόθεση οι δικηγόροι άρχισαν τα ψέματα».

Η εισαγγελέας τόνισε ότι αναφέρθηκε μόνον στη συγκεκριμένη υπόθεση σε σχέση με την προσπάθεια των κατηγορουμένων να αποκρύψουν την αλήθεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή