Μπακογιάννης: Κάναμε ένα μεγάλο λάθος

Μπακογιάννης: Κάναμε ένα μεγάλο λάθος

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Kάναμε ένα μεγάλο λάθος», παραδέχθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε κυρίως μέσω των social  media για το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στα αποκαλυπτήρια της «νέας» πλατείας Ομονοίας, το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος νωρίτερα σε συνέντευξή του είχε διευκρινίσει, πάντως, ότι «δεν κάναμε καμία φιέστα, δεν καλέσαμε κόσμο», δηλώνοντας αιφνιδιασμένος από την προσέλευση του κόσμου.

Οπως σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο ίδιος απλώς προσήλθε για λίγα λεπτά στην Ομόνοια, «ίσα ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει». «Και η δημοτική αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει μέτρα κοινωνικών αποστάσεων», είπε ο κ. Μπακογιάννης. Ο ίδιος ανέβασε και βίντεο που συνοδεύεται από το εξής σχόλιο: «Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή