Nέα εποχή για το νοσοκομείο «Μητέρα»

Nέα εποχή για το νοσοκομείο «Μητέρα»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται για το νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου και ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με τον κ. Στέφανο Χανδακά να αναλαμβάνει το τιμόνι της ηγεσίας.

Τη θέση του Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κελλάρης, ο οποίος αποτελεί τον νεότερο Αντιπρόεδρο στην ιστορία του νοσοκομείου.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Κελλάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και συγκίνηση, να εκλέγομαι στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, στο οποίο ο πατέρας μου είχε αφήσει το προσωπικό του δείγμα γραφής ως πρόεδρος. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος συνεχιστής του έργου του και δεσμεύομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του "ΜΗΤΕΡΑ"».

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο κ. Κελλάρης έχει ιδρύσει τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Be-Live, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προοπτική σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή