Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της δολοφονίας της 37χρονης

Ζάκυνθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της δολοφονίας της 37χρονης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Στην αναζήτηση των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στη Ζάκυνθο, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρίσκεται στο νησί της Ζακύνθου από το απόγευμα της Τρίτης, 9 Ιουνίου, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε από τις τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες, χθες το απόγευμα και για αρκετές ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξαν να διαφύγουν από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» παλιότερες υποθέσεις και διαμάχες που είχε εμπλακεί ο 53χρονος επιχειρηματίας στη προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους για την ταυτότητα των δραστών είναι ελάχιστα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες την προσπάθεια των αρχών ενισχύει και «υπέρ-κοριός», παρακολουθώντας συνομιλίες ανθρώπων που πιθανόν να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή