ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με εθελοντές γιατρούς στο Καστελλόριζο για τον κορωνοϊό

H Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με εθελοντές γιατρούς στο Καστελλόριζο για τον κορωνοϊό

Στο ακριτικό Καστελλόριζο βρέθηκε σήμερα η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τους εθελοντές γιατρούς της Axion Hellas, οι οποίοι, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν διαγνωστικά τεστ για τον Covid19 σε κατοίκους του νησιού.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις εθελοντικές δράσεις στις οποίες συμμετείχε, με την εξής λεζάντα: «Μέσα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η Axion Hellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελλόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19. _ Axion Hellas continues to support society in the remotest islands. Today with volunteers doctors and National Public Health Organization @axionhellas conducted diagnostic testing for Covid-19 on the island of Kastelorizo.

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on