Στον ανακριτή η 35χρονη με το βιτριόλι – Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

Στον ανακριτή η 35χρονη με το βιτριόλι – Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Η φερόμενη ως δράστιδα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για απείθεια.

Η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα, ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα και ποια η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της.

Επίσης, εάν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο και γιατί είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Αρνείται κάθε εμπλοκή 

Μέχρι στιγμής η κατηγορούμενη αρνείται τα πάντα. Αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία και τον δικηγόρο της και διαψεύδει την φυσική της παρουσία στα σημεία που την εντόπισαν οι αρχές από κάμερες. Επίσης, αρνείται ακόμη και να φάει.

Ωστόσο, τα ευρύματα στα χέρια των αστυνομικών αυξάνονται συνεχώς, καθώς έχουν πρόσβαση στο κινητό της. Όπως φαίνεται η 35χρονη παρακολουθούσε την 34χρονη από πέρσι. Στο κινητό της βρέθηκαν φωτογραφίες της 34χρονης ακόμη και έξω από την πολυκατοικία, όπου διέμενε.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου». 

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκάλυψε ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η κατηγορούμενη της επίθεσης φαίνεται ότι είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της και περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.  

Πηγή: skai.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή