ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαι εκτός Θεσσαλονίκης οι έρευνες για την εξαφάνιση της 10χρονης

kai-ektos-thessalonikis-oi-ereynes-gia-tin-exafanisi-tis-10chronis-2383376

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε για 44 ώρες, πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες οι έρευνες έχουν στραφεί και εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς –σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ- εξετάζεται η πιθανότητα η γυναίκα να διέφυγε σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, αφού απελευθέρωσε το κορίτσι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ανήλικη έχει αναγνωρίσει τη γυναίκα που την απήγαγε, ωστόσο παραμένει άγνωστο το κίνητρο της πράξης, το οποίο ενδεχομένως θα αποσαφηνιστεί μόλις οι Αρχές την εντοπίσουν και εξετάσουν.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι στον οργανισμό της ανήλικης ανιχνεύτηκαν φαρμακευτικές ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ