Προσήχθη γυναίκα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Προσήχθη γυναίκα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα προσήγαγαν οι αρχές για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίσθηκε στην παραλία Κατερίνης και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου και κρατείται. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κορίτσι αναγνώρισε την γυναίκα που την άρπαξε από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο.

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, πρόκειται για την γυναίκα η οποία το πρωί του περασμένου Σαββάτου συνόδευσε την μικρή μαθήτρια με ταξί στην Καλαμαριά όπου την άφησε. 

Η ίδια φέρεται να είχε αναγνωριστεί από την ανήλικη ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία της και το τελευταίο 24ωρο οι έρευνες επικεντρώθηκαν εκτός Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα, που περιγράφεται στις καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Από την κατάθεσή της στην αστυνομία εκτιμάται ότι θα δοθεί απάντηση σε μια σειρά από ερωτήματα με βασικότερο αυτό που αφορά το κίνητρο της πράξης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις ανιχνεύθηκαν φαρμακευτικές ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών στον οργανισμό της μικρής και η γυναίκα αναμένεται να δώσει απαντήσεις και για αυτό. 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ, skai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή