Σήμερα η απολογία της 33χρονης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα η απολογία της 33χρονης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Η κατηγορούμενη εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε διαφύγει μετά την απελευθέρωση της ανήλικης, το μεσημέρι του Σαββάτου, λιγότερο από 48 ώρες μετά την αρπαγή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συλληφθείσα ομολόγησε κατά την πολύωρη ανάκρισή της ότι πήρε το κορίτσι. Δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι περιστασιακά εκδίδεται.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. Στο αίμα της ανηλίκου ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν είχαν προκύψει ίχνη κακοποίησης.

Η 33χρονη φέρεται να γνώριζε από παλιά τη Μαρκέλλα, καθώς διέμενε στην ίδια γειτονιά όπου ζει η οικογένεια της 10χρονης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή