ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του «ψευτογιατρού»

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του «ψευτογιατρού»

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου που κατηγορείται πως εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, έγινε σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ «αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

Ο 47χρονος, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή