Τιμητική διάκριση από το υπ. Αμυνας στον Αμερικανό γερουσιαστή Μενέντεζ

Τιμητική διάκριση από το υπ. Αμυνας στον Αμερικανό γερουσιαστή Μενέντεζ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τιμά έναν ξένο και τρεις Έλληνες πολίτες για τη συνεισφορά τους προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα.

Μετά από σχετικές προτάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και αντίστοιχες αποφάσεις του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, η διαμνημόνευση «Αστέρας Αξίας και Τιμής» απονέμεται στους:

-Παναγιώτη Λασκαρίδη συνιδρυτή και πρόεδρο του ιδρύματος «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ», για τη συνεισφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα,

-Ρόμπερτ (Μομπ) Μενέντεζ (Robert Menendez), γερουσιαστή των ΗΠΑ και επικεφαλής των Δημοκρατικών στην επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων, για τη συνεισφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις και το Ελληνικό Έθνος,

-Ναταλία Ιωαννίδου, εγγονή του Εθνικού Ήρωα Μακεδονομάχου, Παύλου Μελά, για τη συνεισφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα και

-Άρη Θεοδωρίδη, πρόεδρο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΥΚΛΩΨ, για τη συνεισφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα.

Η ∆ιαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής (∆ΑΑΤ) Απονέμεται στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων καθώς και σε Έλληνες ιδιώτες, οι οποίοι προσέφεραν όλως διακεκριμένες υπηρεσίες προς τις Ένοπλες ∆υνάμεις και την Πατρίδα.

Επίσης, απονέμεται και σε αλλοδαπούς στρατιωτικούς και ιδιώτες για όλως εξαιρετικές ενέργειες, δραστηριότητες, υπηρεσίες και πράξεις που αποβαίνουν επ’ ωφελεία των Ενόπλων ∆υνάμεων και του Ελληνικού Έθνους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή