Ερευνα προς κάθε κατεύθυνση για τη συνομιλία Παππά – Μιωνή

Ερευνα προς κάθε κατεύθυνση για τη συνομιλία Παππά – Μιωνή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση ξεκινά από την Εισαγγελία της Αθήνας μετά τη διαβίβαση του ηχητικού ντοκουμέντου με συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του πρώην υπουργού Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Νίκου Παππά.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας της Αθήνας Ευάγγελος Ιωαννίδης ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα Κων. Σπυρόπουλο προκειμένου να ελεγχθεί το υλικό που απεστάλη από τη Βουλή μαζί με την κατάθεση του κ. Παππά ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής.

Ο εισαγγελικός λειτουργός θα ελέγξει τα πάντα σε σχέση με το υλικό που διαβιβάστηκε από τη Βουλή ενώ ο δικηγόρος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με σημερινές του δηλώσεις επισήμανε ότι το υλικό της υποκλαπείσας συνομιλίας του πελάτη του με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά δεν έχει υποστεί συρραφές ούτε επεμβάσεις, όπως ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός, ενώ δήλωσε ότι οποιαδήποτε ενέργεια ελέγχου της αυθεντικότητας του εν λόγω υλικού είναι ευπρόσδεκτη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή