Φυλακές Κορυδαλλού: Σχεδόν 200 τεστ για κορωνοϊό – Όλα αρνητικά

Φυλακές Κορυδαλλού: Σχεδόν 200 τεστ για κορωνοϊό – Όλα αρνητικά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 198 δείγματα ανίχνευσης κορωνοϊού ελήφθησαν από κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού, τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τα δείγματα ελήφθησαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Την Τετάρτη, η Β΄ πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατείται 35χρονος ασθενής, λιβυκής υπηκοότητας, τέθηκε σε καραντίνα, καθώς ο άνδρας θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κορωνοίού.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο «Σωτηρία», έχοντας εμφανίσει συμπτώματα ίωσης και δύσπνοια.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ελέγχου για κορωνοϊό, στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», έβγαλε οριακά θετικό τον 35χρονο, με συνέπεια να αποφασισθεί η διακομιδή του στο «Σωτηρία».

Ο συναγερμός έληξε όταν τα αποτελέσματα των ελέγχων που ακολούθησαν έδειξαν ότι ο κρατούμενος δεν έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή