ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρβοι οι πρώτοι τουρίστες που έφτασαν αεροπορικώς στη Σκιάθο (φωτογραφίες)

servoi-oi-protoi-toyristes-poy-eftasan-aeroporikos-sti-skiatho-fotografies-2386013

Οι πρώτες αφίξεις αεροσκαφών με τουρίστες από χώρες του εξωτερικού είναι γεγονός για την Σκιάθο, αφού στον διεθνή αερολιμένα «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προσγειώθηκαν σήμερα ήδη δύο Airbus γεμάτα από ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Το πρώτο αεροσκάφος, ένα Airbus 320 της AirSerbia προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου προερχόμενο από το Βελιγράδι και πέρασε κάτω από την απαραδοσιακή ασπίδα νερού – καλωσορίσματος που είχαν σχηματίσει δύο πυροσβεστικά οχήματα.

servoi-oi-protoi-toyristes-poy-eftasan-aeroporikos-sti-skiatho-fotografies0

Στο αεροσκάφος της ΑirSerbia επέβαιναν 144 Σέρβοι τουρίστες, τους οποίους συνοδεύουν στο νησί και 23 Σέρβοι δημοσιογράφοι όλων των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας τους, προσκεκλημένοι από tour operators για να γνωρίσουν το νησί.

servoi-oi-protoi-toyristes-poy-eftasan-aeroporikos-sti-skiatho-fotografies2

Διαβάστε σχετικά:

Ταξιδιωτική προειδοποίηση για Σερβία, Αλβανία και Β. Μακεδονία από την Αυστρία

Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα και οι θάνατοι στη Σερβία

Λίγα λεπτά αργότερα προσγειώθηκε και δεύτερο Airbus 320, αυτή τη φορά της «Condor» προερχόμενο από το Ντύσελντορφ της Γερμανίας με 172 επιβάτες για διακοπές στην Σκιάθο. Και σε αυτή την άφιξη η υποδοχή ήταν ανάλογη, αφού το γερμανικό αεροσκάφος πέρασε κάτω από υδάτινη ασπίδα υποδοχής.

Όλοι οι επιβάτες εμφανίζονταν στις σκάλες των αεροσκαφών με μάσκες στο πρόσωπό τους και στη συνέχεια υποβάλονταν δειγματοληπτικά σε τεστ και συμπλήρωναν τα σχετικά έντυπα διαμονής με όλα τα στοιχεία τους.

servoi-oi-protoi-toyristes-poy-eftasan-aeroporikos-sti-skiatho-fotografies4

Στην Σκιάθο, οι αφίξεις αεροσκαφών τις επόμενες ώρες και ημέρες θα πολλαπλασιαστούν και αναμένονται νέες πτήσεις τσάρτερς τριών αεροσκαφών από Γερμανία, και από ένα αεροσκάφος από Ρουμανία, Αυστρία και Πολωνία.

servoi-oi-protoi-toyristes-poy-eftasan-aeroporikos-sti-skiatho-fotografies6

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ