ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου για «Ελλάδα 2021» (φωτογραφίες)

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου για «Ελλάδα 2021» (φωτογραφίες)

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και ενημερώθηκε για την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021.

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου για «Ελλάδα 2021» (φωτογραφίες)-1

Η κυρία Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί προς την Επιτροπή, από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας καθώς και από φορείς εκτός Ελλάδας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη χώρα τον Μάρτιο του 2021, πολλές με διεθνή χαρακτήρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 

Επίσης υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς της επετείου.

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου για «Ελλάδα 2021» (φωτογραφίες)-2

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για την ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για ένα επιτυχημένο 2021, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου για «Ελλάδα 2021» (φωτογραφίες)-3

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεώργιος Μυλωνάκης καθώς και ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής Μάρτον Σίμιτσεκ.