Ενα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή άνδρα στο Αγρίνιο

Ενα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή άνδρα στο Αγρίνιο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην περιοχή, Καινούργιο.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν, δύο πολεμικά όπλα (καλάζνικοφ και enfield), ένα περίστροφο, μια βαλλίστρα, ένα αεροβόλο όπλο, 460 φυσίγγια και 18 κάλυκες πολεμικών τυφεκίων, 150 φυσίγγια πιστολιού των 9mm, 245 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, 84 φυσίγγια των 32mm, 50 φυσίγγια κρότου, 1.000 σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και 25 βέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πολεμικά όπλα και το περίστροφο, αναμένεται να σταλούν για βαλλιστική έρευνα στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τυχόν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου για τα όπλα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή