Συνάντηση Γ. Πατούλη – Κ. Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»

Συνάντηση Γ. Πατούλη – Κ. Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει μέσα στον πρώτο μήνα εφαρμογής των παρεμβάσεων για την ολοκλήρωση του «Μεγάλου Περιπάτου» συζήτησαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον δήμαρχος Αθήνας Κ. Μπακογιάννη.

Κατά τη συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον κ. Πατούλη ότι πως αποδέχεται την πρόσκληση να παραστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 15 Ιουλίου, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για το έργο.

«Οι μεγάλες παρεμβάσεις απαιτούν δημιουργική συνεργασία και διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου συνεννόησης, έχοντας ως προτεραιότητα το όφελος των πολιτών» ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Αθ. Τσιατσιάμης, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ε. Κοσμίδη και στελέχη των νομικών υπηρεσιών της περιφέρειας και του δήμου Αθηναίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή