Δύο ανθρωποκτονίες αλλοδαπών που συνδέονται μεταξύ τους εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ανθρωποκτονίες αλλοδαπών που συνδέονται μεταξύ τους εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εξιχνίαση δύο ανθρωποκτονιών αλλοδαπών, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, προχώρησε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 33χρονου Αλβανού, που διαπράχθηκε στις 14 Ιουλίου 2019, στο Χαϊδάρι. Το θύμα, είχε δεχθεί επίθεση έξω από καφετέρια από άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον  πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εν συνεχεία εξιχνιάσθηκε η δολοφονία 25χρονου Τούρκου, που διαπράχθηκε στις 24 Ιουλίου 2019, στο Περιστέρι. Το θύμα  δέχθηκε ένοπλη επίθεση κι έχασε τη ζωή του από άγνωστο άνδρα, ενώ καθόταν σε καφετέρια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, είναι ο 25χρονος, που δολοφονήθηκε στη συνέχεια και δύο τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Για τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου κατηγορούνται τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών, που τον σκότωσαν στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου φίλου τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα με τα οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή