Βόλος: Ζημιές από μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Βόλος: Ζημιές από μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές φθορές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από πυρκαγιά σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό – πιθανώς από βόμβες μολότοφ ή εμπρηστικό μηχανισμό που ερρίφθησαν στο κτίριο από παράθυρο της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:30 και στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολλούς πυροσβέστες.

Από τη φωτιά κάηκε το αρχείο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και προκλήθηκαν ζημιές σε όλα τα γραφεία του ισογείου και στον διάδρομο. 

Εκτός από την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διότι σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολινδρίνη οι δράστες έριξαν εντός του κτιρίου τρεις βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων εξερράγησαν οι δύο.

Στις 8:00 ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου, πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών, τα οποία στεγάζονται σε διαφορετικά κτίρια, δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή