Επίθεση με τσεκούρι: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών

Επίθεση με τσεκούρι: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το μεσημέρι το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την πορεία της υγείας των τριών εφοριακών, δύο γυναικών και ενός άνδρα, που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Κατά το ιατρικό ανακοινωθέν, η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική και η γενική κατάσταση της χαρακτηρίζεται σταθερή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφεύγει τον κίνδυνο και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Η 67χρονη εφοριακός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όσον αφορά τον 56χρονο άνδρα νοσηλεύεται, επίσης, με μηχανική υποστήριξη στη Β' μονάδα εντατικής θεραπείας. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω των βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο, όπως επισημαίνεται στο σχετικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την επίθεση

Την Παρασκευή, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του 45χρoνου κατηγορούμενου για την επίθεση με τσεκούρι σε υπαλλήλους της ΔΥΟ Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε το τσεκούρι και το σακίδιο πλάτης που είχε στην κατοχή του, εντός του οποίου βρέθηκαν μαχαίρι, εργαλείο ξυλογλυπτικής και μεταλλικός σουγιάς. Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, εργαλείο ξυλείας, πριόνι χειρός, δρεπάνι, μαχαίρι και σκεπάρνι.

Ο κατηγορούμενος δεν ανέφερε το παραμικρό για τις πράξεις του ενώ την ίδια στάση κράτησε κατά την κράτηση του και στο αστυνομικό μέγαρο. Σύμφωνα με την αστυνομία θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή