Δεξαμενισμός για το πλωτό μουσείο «Θαλής ο Μιλήσιος» με τη συνδρομή του ΟΛΠ

Δεξαμενισμός για το πλωτό μουσείο «Θαλής ο Μιλήσιος» με τη συνδρομή του ΟΛΠ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πράσινο φως» στον δεξαμενισμό του πλωτού μουσείου «Θαλής ο Μιλήσιος» χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, άναψε ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.

Όπως σημειώνεται ο ΟΛΠ ικανοποίησε το σχετικό αίτημα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκειμένου το ιστορικό αυτό πλοίο να παραμείνει αξιόπλοο και επισκέψιμο.

Το πλοίο «Θαλής ο Μιλήσιος» ανήκει στο Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου, που είναι κοινωφελές ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου, ναυπηγήθηκε το 1909 και είναι το παλαιότερο καταχωρημένο πλοίο στα ελληνικά νηολόγια.

«Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. αποφάσισε την απαλλαγή από κάθε δαπάνη του δεξαμενισμού ενός ιστορικού πλοίου που είναι συνδεδεμένο με τη ναυτική παράδοση και ιστορία», δήλωσε ο Deputy CEO Capt. Weng Lin κατά την επίσκεψη στο χώρο του δεξαμενισμού και τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γεώργιο Πατέρα και τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Αιγαίου, κ. Γεώργιο Μακρυμίχαλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή