Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 56χρονος τραυματίας

Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 56χρονος τραυματίας

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, στις 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο άντρας «παραμένει σε νοσηλεία στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), είναι διασωληνωμένος σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία».

«Σήμερα Τετάρτη, κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα, τον κ. Ν. Καπραβέλο, συντονιστή διευθυντή της Β' ΜΕΘ,  τον κ. Θ. Σιώζο, διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ. Ν. Φόρογλου, αναπληρωτή καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ, η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του» επισημαίνεται.

Η δεύτερη από τους τρεις τραυματίες, ηλικίας  67 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση. 

Η τρίτη τραυματίας, μια 47χρονη γυναίκα, πήρε εξιτήριο χθες Τρίτη.

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την επίθεση

Υπενθυμιζεται ότι την Παρασκευή, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του 45χρoνου κατηγορούμενου για την επίθεση με τσεκούρι σε υπαλλήλους της ΔΥΟ Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε το τσεκούρι και το σακίδιο πλάτης που είχε στην κατοχή του, εντός του οποίου βρέθηκαν μαχαίρι, εργαλείο ξυλογλυπτικής και μεταλλικός σουγιάς. Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, εργαλείο ξυλείας, πριόνι χειρός, δρεπάνι, μαχαίρι και σκεπάρνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή