Το National Geographic Traveler της Ρουμανίας προτείνει Θεσσαλονίκη

Το National Geographic Traveler της Ρουμανίας προτείνει Θεσσαλονίκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ιδανικό κοντινό προορισμό για σύντομες – city break – ταξιδιωτικές αποδράσεις παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη το περιοδικό "National Geographic Traveler" της Ρουμανίας.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Catalin Gruiea παρουσίασε στο αναγνωστικό κοινό τη Θεσσαλονίκη, ως μια πόλη με ποιοτικά χαρακτηριστικά, έντονη νυχτερινή ζωή, μοναδική γαστρονομία, αξιοθέατα και δράσεις που μπορεί να απολαύσει κάθε επισκέπτης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, φιλοξένησε σε ένα ταξίδι εξοικείωσης τον δημοσιογράφο, ο οποίος μαζί με το συνεργείο του, περιηγήθηκε και κατέγραψε σημεία της πόλης.

Στόχος των επισκέψεων που διοργάνωσε ο ΟΤΘ ήταν να ενισχυθεί η εικόνα της Θεσσαλονίκης ως κοντινού προορισμού city break για τους Ρουμάνους τουρίστες και να τονωθεί ο οδικός τουρισμός.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στη Ρουμανία αυξήθηκε κατά 1.030 μέσα σε μία ημέρα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, ενώ η κυβέρνηση της χώρας παρέτεινε την κατάσταση συναγερμού, που ισχύει από τις 15 Μαΐου, για άλλες 30 ημέρες, έως τα μέσα Αυγούστου.

Η Ρουμανία έχει επιβεβαιώσει 40.163 κρούσματα μόλυνσης, περιλαμβανομένων 2.101 θανάτων, αφότου η πανδημία έφθασε στη χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή