Επίθεση με τσεκούρι: Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος – Σημεία βελτίωσης η 67χρονη

Επίθεση με τσεκούρι: Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος – Σημεία βελτίωσης η 67χρονη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, στις 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, «ασθενής Ξ.Π. 56 ετών παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του».

Η δεύτερη από τους τρεις τραυματίες, ηλικίας 67 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση. 

Σημειώνεται πως η τρίτη τραυματίας, μια 47χρονη γυναίκα, πήρε εξιτήριο την Τρίτη.

Υπενθυμιζεται ότι την Παρασκευή, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του 45χρoνου κατηγορούμενου για την επίθεση με τσεκούρι σε υπαλλήλους της ΔΥΟ Κοζάνης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή