Κορωνοϊός: Ελεγχοι στα μπαρ της Μυκόνου

Κορωνοϊός: Ελεγχοι στα μπαρ της Μυκόνου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛ.ΑΣ. Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα, χωρίς ωστόσο, να καταγραφεί κάποια παράβαση. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και του ενοικιαστή βίλας στην οποία γινόταν πάρτι, με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετέβη από το απόγευμα της Τρίτης στη Μύκονο για σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη κατά του νέου κορωνοϊού. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19 και την αποτροπή του συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε μπαρ, beach bar, ιδιωτικά πάρτι και ξενοδοχεία. «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή