Ηλεία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης – Μια σύλληψη

Ηλεία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης – Μια σύλληψη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν σε κοινότητα της Ανδρίτσαινας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, και συνέλαβαν έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν σε δασική έκταση οργανωμένη φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 67 δενδρύλλια, βρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα δυόμισι μέτρα.

Τα δενδρύλλια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ήταν φυτεμένα σε ελικοειδή μορφή, ανάμεσα σε θάμνους και σε δέντρα, που τους παρείχαν φυσική κάλυψη.

Επιπλέον, για το πότισμα των φυτών, ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, αγωγό άρδευσης με μοτέρ, η ηλεκτροδότηση του οποίου γινόταν μέσω καλωδίου, που ήταν συνδεδεμένο με τον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή