ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος να μείνουμε υγιείς και να μην χρειαστούν μέτρα ολέθρια για την οικονομία

Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος να μείνουμε υγιείς και να μην χρειαστούν μέτρα ολέθρια για την οικονομία

Κρίσιμες χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, στον απόηχο των νέων μέτρων που ανακοίνωσε την Παρασκευή, σημείωσε ότι τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας.

«Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας» τόνισε.

«Ας είναι ξεκάθαρο. Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown σε νησιά – Με ωράριο η διασκέδαση στην Αττική

Notam για ταξιδιώτες από Ισραήλ στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: 254 νέα κρούσματα