Από το Σάββατο θα δέχεται εκ νέου κρούσματα κορωνοϊού το ΑΧΕΠΑ

Από το Σάββατο θα δέχεται εκ νέου κρούσματα κορωνοϊού το ΑΧΕΠΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά η Α’ Παθολογική Κλινική, απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό από το προσεχές Σάββατο που είναι ημέρα γενικής εφημερίας.

«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με την λειτουργία της Α΄ Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά» επισήμανε ο κ. Παντελιάδης.

Όσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19 ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από που κόλλησαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή