Κυρ. Μητσοτάκης: Καλά νέα από τη Pfizer για το εμβόλιο κατά της COVID-19

Κυρ. Μητσοτάκης: Καλά νέα από τη Pfizer για το εμβόλιο κατά της COVID-19

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη μεγάλη επένδυση του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer στη Θεσσαλονίκη μίλησαν σε συνάντησή τους ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ο δεύτερος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Μιλήσαμε για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα έξι κέντρα ψηφιακών ερευνών της Pfizer στον κόσμο, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα απασχολεί 200 επιστήμονες της χώρας μας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

Φιλική συνάντηση και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο του φαρμακευτικού κολοσσού…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, August 25, 2020

Επιπλέον, επισημαίνει ότι άκουσε από τον κ. Μπουρλά τα «καλά νέα από το μέτωπο του εμβολίου» κατά του νέου κορωνοϊού καθώς και ότι «η Pfizer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας και σύντομα θα υπογράψει συμφωνία με την Ε.Ε. για τη διάθεση του εμβολίου στην Ευρωπαϊκή αγορά».

Τέλος, υπενθυμίζει ότι μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο χρειάζεται επαγρύπνηση καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «όπως στην επιστήμη, έτσι και στην καθημερινότητα η επιτυχία έρχεται με ατομική ευθύνη, ορθή σκέψη και συλλογική δράση».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή