Συνάντηση Σχοινά-Μπουρλά στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Σχοινά-Μπουρλά στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κοινή αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του φαρμακευτικού γίγαντα Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, συζητώντας τα πάντα… από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοΐού μέχρι τον Αρη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανάρτηση του Ελληνα Επιτρόπου.

Ο Σαλονικιός κ. Μπουρλά, που είναι και Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνάντησε τον κ. Σχοινά στο κέντρο της πόλης από όπου και οι δύο ξεκίνησαν το διεθνές τους ταξίδι, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Κομισιόν, και εμφανώς τήρησαν και τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού.

«Συζητήσαμε για την παγκόσμια αντίδραση στην πανδημία, την πρόοδο -και την ίση πρόσβαση- στο εμβόλιο, τις υπερατλαντικές σχέσεις και… τον Αρη,» αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο κ. Σχοινάς, που χαρακτηρίζει τον κ. Μπουρλά «παγκόσμιο συμπατριώτη» του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή