Τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους στρατεύσιμους που παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο

Τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους στρατεύσιμους που παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεστ για τον κορωνοϊό από κλιμάκια των ΕΔ και του ΕΟΔΥ θα υποβληθούν όλοι οι υπόχρεοι για στράτευση που παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο στις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά από εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

«Με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος για κορωνοϊό σε όλους τους υπόχρεους σε στράτευση που παρουσιάζονται κατά τον μήνα Σεπτέμβριο από κλιμάκια των ΕΔ και του ΕΟΔΥ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

«Περαιτέρω, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε στενή συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ, αποστέλλει με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και με SMS, προς όλους τους νέους στρατεύσιμους και στα τρία σώματα των ΕΔ, χρήσιμες οδηγίες προστασίας ενόψει της κατάταξής τους. (Δείτε περισσότερα: https://bit.ly/3bcP8cr)

Βρείτε χρήσιμες οδηγίες προστασίας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή