Κάτοικοι Γαλατσίου: Μακριά από εμάς το «παιχνίδι»

Κάτοικοι Γαλατσίου: Μακριά από εμάς το «παιχνίδι»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της χρήσης του μπαρ «Υδρόγειος» στο Γαλάτσι για το τηλε-παιχνίδι «Bar» του «Μέγκα» πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής. Οι ίδιοι θεωρούν ότι τα γυρίσματα της σειράς θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση σε κοινωνικό επίπεδο, λόγω της γειτνίασης του μπαρ με σχολεία αλλά και με κεντρικό οδικό άξονα του πυκνοκατοικημένου δήμου.

«Οι συνέπειες για την περιοχή θα είναι ιδιαίτερα αρνητικές», ανέφερε χθες ο υπεύθυνος της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινωνικών Φορέων και Πολιτών κατά της Λειτουργίας του «Μέγκα Bar» στο Γαλάτσι, κ. Βασίλης Ζαφειράκης. «Δεν είναι μόνο η ιδεολογική μας αντίθεση. Το «Bar» θα φέρει τεράστια κοινωνική αναστάτωση. H περιοχή είναι πυκνοδομημένη, γύρω υπάρχουν πολλά σχολεία, ενώ δεν είναι δυνατόν να αποκλείεται κάθε τόσο η λεωφόρος Βεΐκου», συμπλήρωσε ο κ. Πέτρος Ζάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου 4ου Λυκείου Γαλατσίου.

Αναστάτωση προκλήθηκε στη συγκέντρωση όταν προσπάθησε να λάβει τον λόγο ο αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Παναγιώτης Ζώης, καθώς το συντονιστικό των κατοίκων κατηγορεί τον Δήμο για ολιγωρία. Από την πλευρά του ο δήμος υποστηρίζει ότι προσπαθεί να βρει νομικές διεξόδους για να εμποδίσει τα γυρίσματα της σειράς στο συγκεκριμένο χώρο. «Εχουμε δώσει άδεια λειτουργίας ως αναψυκτήριο-εστιατόριο και για κανένα άλλο λόγο, η θέση μας είναι αρνητική», λέει ο κ. Ζώης. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις επί του θέματος.

Οι περίπου 200 διαδηλωτές απέκλεισαν συμβολικά για λίγα λεπτά τη λεωφόρο Βεΐκου, ενώ δήλωσαν ότι θα είναι «δυναμικά παρόντες» στο ξεκίνημα της σειράς την προσεχή Κυριακή.Γιωργος Λιάλιος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή