Νέο εδώλιο για τον (γνωστό) βελονιστή

Νέο εδώλιο για τον (γνωστό) βελονιστή

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις μία εβδομάδα μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης επτά ετών με αναστολή για τις κατηγορίες της απάτης και της αντιποίησης επαγγέλματος, ο 55χρονος βιετναμέζος βελονιστής Χου Τσιονγκ Τραν βρίσκεται και πάλι κατηγορούμενος για τέσσερα αδικήματα, που αφορούν την φερόμενη απόπειρα δολοφονίας του συνεργάτη του Λεόντιου Νεγεφτίδη.

Μήνυση

Η δίωξη σε βάρος του Βιετναμέζου βελονιστή ασκήθηκε μετά μήνυση του Νεγεφτίδη, σύμφωνα με την οποία ο Χου Τσιονγκ Τραν πλήρωσε Ρώσους μαφιόζους προκειμένου να τον δολοφονήσουν, ώστε να καρπωθεί την περιουσία που είχαν αποκτήσει ως συνέταιροι, εκείνος και ο Νεγεφτίδης, από τη λειτουργία της κλινικής «Αγιος Ιωσήφ», στη Βούλα. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μήνυση, οι Ρώσοι μαφιόζοι πήγαν στον Νεγεφτίδη και του αποκάλυψαν τις προθέσεις του Χου Τσιονγκ Τραν, ζητώντας του να τους πληρώσει για να μην τον δολοφονήσουν. O Νεγεφτίδης τους έδωσε 60 εκατ. και οι μαφιόζοι πήγαν στη Ρωσία όπου σκηνοθέτησαν τη δολοφονία του.

Η δίκη του 55χρονου βιετναμέζου βελονιστή επρόκειτο να γίνει χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, καθώς ο Χου Τσιονγκ Τραν νοσηλεύεται λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή