Απάτη 265.000 ευρώ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια περίεργη υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού απασχολεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ένας 45χρονος ομογενής από τη Γερμανία φέρεται να έχει εξαπατηθεί από επιχειρηματία, ο οποίος του απέσπασε 265.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είχε δώσει ο ομογενής στον επιχειρηματία ως δάνειο. Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας του επέστρεψε το ποσόν. Οπως όμως διαπίστωσε ο 45χρονος, τα χαρτονομίσματα που είχε λάβει ήταν πλαστά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 45χρονος πληροφορήθηκε ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην Ελλάδα και ήρθε με σκοπό να πάρει πίσω τα χρήματά του. Συναντήθηκε μαζί του και όταν διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο να πάρει πίσω τις οικονομίες του, κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα. Χθες τα ξημερώματα άγνωστοι «γάζωσαν» το αυτοκίνητό του με σφαίρες. H αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή